Tornem a la muntanya (4-6 de setembre de 2020)

El Massís de Penyagolosa, clàssic del senderisme i del muntanyisme valencià, ja ho és també de les eixides de Pobles Vius, ja que ens hem acostat a aquesta emblemàtica muntanya i el seu entorn per tercer any consecutiu.

En aquesta ocasió per a passar un cap de setmana complet dedicat a recórrer els bucòlics paisatges dels masos del Riu Carbo i la seua famosa cascada i, com no, coronar la segona cimera valenciana en altitud i primera en popularitat, experiència amb trets d’alta muntanya sense arribar a ser-ho (1.813 m).

Però no sols ens varem dedicar a caminar, hi hagué temps per al descans i el relax en la zona on instal·làrem el nostre campament, la zona d’acampada del Planàs i també per a conèixer millor l’entorn natural i cultural gràcies a la visita al Centre d’Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa (amb vídeo i exposició guiada), una de les joies naturals que feliçment ens queden a la regió valenciana. Que ningú s’estranye si el pròxim curs tornem a visitar aquest lloc que tant ens agrada.

4 thoughts on “Tornem a la muntanya (4-6 de setembre de 2020)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *