Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: http://poblesvius.invesrural.es, propietat de Yann Javier Medina Sánchez-Castro, responsable del projecte Pobles Vius, camins del silenci a la Comunitat Valenciana.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Les dades sol·licitades als formualris de contacte incorporats a aquesta web tenen com a finalitat poder contactar amb vosté per a poder ajudar-li en la gestió de la seua  su sol·licitud d’informació al voltant de les activitats relacionades amb el projecte Pobles Vius.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu deixat comentaris a aquesta web o heu omplit un formulari de contacte, vosté pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes establits per la normativa de protecció de dades, dirigint la seua petició a la direcció facilitada al seguent punt.

Informació de contacte

Podeu contactar amb el responsable d’aquest lloc web per axercir els seus drets, mitjançant la seguent direcció postal: C/ Arquitecto Cortina, 13, pta. 8, 46980 Paterna, o la seguent direcció de correu electrònic: info@invesrural.es