Emprenedors a La Serranía (octubre de 2019)

El passat dissabte 26 d’octubre un grup de set persones provinents de València, Montcada, Paterna i Almassora ens acostàrem a la sempre suggeridora comarca de La Serranía per a visitar diferents emprenedors serrans que han sabut aprofitar el que té de bo el seu territori per a poder oferir-ho als altres. Són un exemple que la vida als pobles continua sent possible encara que, sens dubte, amb bones dosis d’esforç, creativitat i flexibilitat. Un oleïcultor i un cellerer ens ensenyaren una part important de la seua vida com és el seu treball, un treball arrelat en el seu territori.

La visita va resultar un agradable viatge per llogarets serrans com Baldovar i La Almeza (Alpuente) o Ahíllas (Chelva), a més de nuclis històrics com Alpuente, La Yesa i Chelva. Però sens dubte, i tal com era l’objectiu, van ser els productors d’uns aliments artesans i ecològics els protagonistes de la jornada. Agraïm des d’ací la col.laboració, les facilitats i, sobre tot, l’hospitalitat tant de Jordi i Manolo del celler Baldovar 923 com de Merche i Salvador, de l’Almàssera dels Germans Martínez Zaballos de Chelva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *